APPARTEMENTEN, WONINGEN EN BOG IN ROTTERDAM & RIDDERKERK
Opgeleverd
Aantal:
24
Oppervlakte:
v.a. 126 m2
Koopsom:
v.a. € 224.500
Locatie:
Centrum in Dordrecht
Start:
4e kwartaal 2014
Waarom Lanen van Oranje?
  • Nabij centrum
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Parkeren op eigen terrein
  • Uitbreidingsmogelijkheden

Nieuwbouw Dordrecht

Lanen van Oranje

Direct buiten het historisch centrum van Dordrecht verrijzen de woningen van Lanen van Oranje. Met de bouw van de eerste fase is al een basis gelegd aan dit buurtje. De tweede fase maakt het nu compleet.

  • Omschrijving
  • Types & plattegronden
  • Maandlasten berekenen

Dordrecht

Het project Lanen van Oranje ligt op een steenworp van Dordrecht Centrum. De historische binnenstad mag dan zeker duizend monumenten tellen, een openluchtmuseum is het geenszins. De vele bijzondere winkels, galerieën, restaurants en podia maken van Dordrecht een aantrekkelijke stad. Ook in de buurt van uw nieuwe huis kunt u aangenaam vertoeven. Aan de Oranjelaan, vlak bij het Wantij, vindt u het originele kindvriendelijke restaurant Villa Augustus en het Energiehuis.
Wandelen op zondag door je eigen stad is een waar genoegen. Dordrecht verrast de wandelaar met prachtige stadsgezichten. Het zicht op de rivier vanaf een terras op het Groothoofd, een verfrissing in een cafeetje langs een verstilde gracht of de collectie van de Galerie De Compagnie, de in het West-Indisch Huis gevestigde kunsthandel aan de Kuipershaven; het is allemaal de moeite waarde. Ook op een vrije zaterdag biedt Dordrecht de bewoners van Lanen van Oranje veel. Na vijf minuten fietsen bent u al op de aangenaam kleinsteedse Voorstraat, een straat vol kunst- en snuisterijwinkels. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u om de hoek terecht.

Bereikbaarheid

Lanen van Oranje ligt op korte afstand van de N3. Vanaf de N3 bent u zeer snel op de snelwegen A15 en A16. Het station ligt op vijf minuten fietsen. Ook is Dordrecht goed bereikbaar via water. U kunt met de Waterbus, een comfortabele catamaran, naar Rotterdam en andere plaatsen in de regio varen. De halte van de Waterbus ligt niet ver van Lanen van Oranje.

Wonen

Direct buiten het historisch centrum van Dordrecht verrijzen de woningen van Lanen van Oranje. Met de bouw van de eerste fase is al een basis gelegd aan dit buurtje. Het buurtje is kleinschalig van opzet en heeft de uitstraling van de naburige villawijk rond het Merwesteynpark. Ook de architectuur sluit naadloos aan op de vormgeving van de omliggende gebouwen. De eengezinswoningen bieden u de ruimte en comfort die u mag verwachten. Naast een royale woonkamer heeft de woning een volwaardige keuken en zijn er drie ruime slaapkamers.
Voor diverse woningen kunt u kiezen uit meerdere uitbreidingsmogelijkheden, een erker aan de voor- of zijgevel, een dakkapel aan de voor- en achterzijde, een tuitgevel aan de voorgevel en een uitbouwmogelijkheid aan de achterzijde van de woning. Een groot aantal van deze uitbreidingsmogelijkheden zijn op de artist impressions weergegeven. Bij een groot aantal woningen is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren.

Hoekhuis

Koopsom € 236.500,00

Tussenwoning

Koopsom van € 224.500,00 tot € 228.000,00
Informatie
Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van algemene uitgangspunten en door u ingevoerde gegevens en kunnen afwijken van de voor u geldende omstandigheden. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend ter indicatie en daaraan kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.
Wilt u weten wat de maximale hypotheek in uw situatie is? Vul dan onderstaand formulier in en bereken online uw maximale hypotheek. De maximale hypotheek is onder andere afhankelijk van uw inkomen, de rente en de waarde van de woning die u wilt financieren.

Met behulp van uw persoonlijke gegevens kunnen wij een indicatie geven van uw maximale hypotheeksom.


Uw gegevens:
Uw bruto jaarinkomen:
euro
Bruto jaarinkomen partner:
euro
Rentepercentage:
%

Ja, ik heb interesse. Hou mij op de hoogte en neem
vrijblijvend contact met mij op.


Aanhef:
Naam:
 
E-mail:
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Zelf contact opnemen voor meer informatie of een
vrijblijvende afspraak.

Stebru Verkoop
Zwanendaal 2a
2914 ET Nieuwerkerk a/d IJssel

Postbus 298
2910 AG Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel. 0180 - 33 31 70
Fax 0180 - 33 31 89
E-mail info@stebruverkoop.nl 
Contact

Stebru Verkoop
Ringvaartlaan 2
2914 VJ Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180 - 33 31 70
Fax: 0180 - 33 31 89
E-mail: info@stebruverkoop.nl
KvK-nummer: 53358023